Μαθήματα Tango Ηράκλειο Κρήτης

Θα αναφερθούμε σε μαθήματα Αργεντίνικο Τάνγκο στο Ηράκλειο Κρήτης. Ευρωπαικό Τανγκό διδάσκεται σε όλες τις σχολές που κάνουν Ευρωπαικούς χορούς . Αν κάποια σχολή ή σύλλογος θέλει να προστεθεί στην λίστα ας επικοινωνήσει μαζί μας.

  • Συλλογος Tangoneon με διάφορους εθελοντές δασκάλους και μαθήματα στην πλατεία Σινάνη. To Tangoneon είναι η γενέτειρα του Αργεντίνικου Τάνγκο στο Ηράκλειο. Οικονομικές τιμές.
  • Σύλλογος χορού και τεχνών ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 44.  Mε την συμμετοχή  αξιόλογων χορευτών. Συνιστάται για αρχάριους που θέλουν να προχωρήσουν γρήγορα και σωστά τα πρώτα τους βήματα. Επίσης είναι και η πιο νεανική ομάδα Tango μετά την ομάδα του Πανεπιστημίου, με μέσο όρο ηλικείας περίπου στα 30, ενώ συνήθως το μέσο όρο ηλικείας είναι πολύ παραπάνω. Οικονομικές τιμές.
  • Ομάδα Πανεπιστημίου για τους φοιτητές που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Tango Argentino. Δωρεάν για φοιτητές. Μειονέκτημα είναι ότι τα μαθήματα γίνονται βράδυ εκτός Ηρακλείου, στις Βούτες πριν το Πεπαγνή δεξιά.
  • Art & Dance factory Αρχιεπισκόπου Ευγενίου 47 με την Σοφία Γαλανάκη, μια από τις πιο καταξιωμένες χορέυτριες Tango. Το προτείνουμε  για έμπειρους προχωρημένους χορευτές.
  • Ομάδα Tango στο λιμάνι με τον Sven. Εναν από τους πρωτεργάτες στην ανάπτυξη του Tango στην Κρήτη.  Μπορείτε να τον βρείτε Τετάρτη και Σάββατο βράδυ στην Μιλόγκα στο καφέ Μαρίνα.
  • Tango Salon με τον Νίκο Δαλαμάγκα στις Πατέλες, Μονής Πρεβέλης 86
  • Nenas Academy με τον Μανώλη Τσαγκαράκη στην περιοχή εσταυρωμένου στα ΤΕΙ



2 σχόλια:

  1. πως μπορώ να επικοινωνήσω μαζί σας σχετικά με τα μαθήματα tango που αναφέρετε για μια διόρθωση;
    παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο mariachristodoulou1978@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. How To Place Sports Bet365 Bets On The Web - Thakasino
    As of this gioco digitale writing, betting on soccer matches bet365 online is bet365 not offered. Bet365 offers live football betting which is an extremely popular football betting option

    ΑπάντησηΔιαγραφή