ΜΙλόγκες (Milongas) στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο Ηράκλειο Κρήτης δεν υπάρχει κάποιο εστιατόριο, μαγαζί που να μπορεί κάποιος να χορεψει οποιαδήποτε μέρα Tango, ¨όμως διοργανώνονται Μιλόγκες συχνά. Και για όσους δεν γνωρίζουν Milonga ονομάζεται η βραδιά Αργεντίνικου Τάνγκο.


  • Κυριακή ώρα 22:00 Βούτες Φοιτιτικό Κέντρο


Μιλόγκα ομάδας Πανεπιστημίου. Μια μιλόγκα με φοιτητές αλλά και αρκετό κόσμο γενικά. Ελάττωμα είναι η απόσταση , αφού βρίσκεται μακριά από το Ηράκλειο. Περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο. Δεν έχει είσοδο, ο καθένας βάζει ότι θέλει σε έναν κουμπαρά.

  • Τρίτη ώρα 23:00 La Brasserie
Μια μικρή αλλά ζεστή Μιλόγκα, στο χώρο του La Brasserie στο κέντρο του Ηρακλείου. Δεν έχει είσοδο, πληρώνετε το ποτό σας.

  • Τετάρτη ώρα 21:30 Καφέ Μαρίνα στο Λιμάνι
Μιλόγκα από την ομάδα Τάνγκο στο λιμάνι. Δεν έχει είσοδο, πληρώνετε το ποτό σας.

  • Παρασκευή ώρα 22:00 Tangoneon Πλατεία Σινάνι
Η Milonga του συλλόγου που ξεκίνησε το Tango στο Ηράκλειο. Καλός χώρος. Αρνητικό η τσιμπιμένη είσοδος 7 € Το καλοκαίρι η μιλόγκα γίνεται στην Χανιόπορτα στα Ενετικά τείχη χωρίς είσοδο. Σϊγουρα αξίζει να πάτε τότε! 

  • Σάββατο . Δεν υπάρχει σταθερή μιλόγκα αλλά γίνονται συχνά στο πολύκεντρο νεολαίας στο κέντρο του Ηρακλείου,  στο Tango Salon , Πατέλες και μία φορά το μήνα στο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑ στο μικρό δωμάτιο ταυτόχρονα με salsa στο κυρίως δωμάτιο. Στην τελευταία παίζονται και Nuevo Tango


Καλοκαιρινή Milonga στα τείχη. Εϊσοδος.

Καλοκαιρινή Milonga στα τείχη. Πίστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου